Belastingen

Posted by JP Administratie

 

Experts in belastingzaken Bij JP Administratie Service beseffen wij dat ruzie maken met de Belastingdienst weinig tot geen voordeel oplevert. Daarom hebben wij in de loop der jaren goede contacten opgebouwd bij de Belastingdienst. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling in de wet- en regelgeving op het gebied van belastingen. Met onze kennis en ervaring stellen wij een solide aangifte op die vrijwel altijd ongewijzigd wordt geaccepteerd door de belastingdienst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u niet teveel afdraagt!

Uit uw maandelijkse financiële administratie stellen wij automatisch een aangifte samen voor de omzetbelasting. Ook het behandelen van uw aangiften voor de vennootschapsbelasting, dividendbelasting en inkomstenbelasting is bij ons in vertrouwde handen. Voor al uw administratieve zaken: JP Administratie Service Voor het afhandelen van schenkingen, erfenissen of adviezen op het gebied van vermogensplanning, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bogen op jarenlange ervaring en hebben kennis van zaken.

Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte van de laatste ICT- toepassingen op het gebied van administratieve pakketten. In goed overleg stemmen wij onze administraties op elkaar af, zodat ook daar winst behaald wordt!