Administratie

Posted by JP Administratie

 

Een kind kan de was doen, maar geldt dat ook voor uw boekhouding? Zekerheid en inzicht in uw administratie: laat u bijstaan door een professional van JP Administratie Service. Beheren van uw administratie. Elke maand een duidelijk overzicht van uw inkomsten en uitgaven plus een berekening van de aangifte voor uw omzetbelasting.

Daarnaast ontvangt u van ons een duidelijke samenvatting van de financiële ontwikkelingen binnen uw onderneming. Elk jaar een volledig overzicht, met vergelijkbare cijfers van voorgaande jaren, ontwikkelingen binnen de bedrijfstak waar u werkt en een beargumenteerde begroting voor het volgende jaar.

Verder verzorgen wij maandelijks een salarisspecificatie voor uw medewerkers, de periodieke aangifte voor de loonheffingen, inhoudingen en afdrachten en wij berekenen de werknemersverzekeringen.

Ook voor advies over arbeidsvoorwaarden en het berekenen van financiële gevolgen bij het geven van vergoedingen kunt u bij ons terecht. JP Administratie Service blinkt daarnaast uit in het opzetten en beheren van uw salarisadministratie. Wij zijn volledig op de hoogte van de regelgeving op het gebied van CAO’s, secundaire arbeidsvoorwaarden, vergoedingen, beloningen in natura, lease constructies en zakelijke mobiele telefoons.